diumenge, 19 d’octubre del 2014

Inspecció de la Riera de Caldes: Tardor 2014

Dissabte 18 d’octubre va ser el dia escollit per anar a fer la inspecció de la Riera de Caldes per la campanya de tardor PROJECTE RIUS.

El Sol ens va acompanyar tot el matí i posar els peus a l’aigua va ser agradable i refrescant.

Inspecció Riera Caldes

Vam poder comprovar la força de l’aigua dels darrers aiguats, la vegetació de les vores estava totalment tombada i aixafada, deixant al descobert tota la llera del riu. Això ens va permetre caminar per un bon tram de la riera.

Tardor 2014 Riera de Caldes

 

 

 

 

Però malauradament la força de l’aiga també ens porta altres coses que no ens agraden. Estava ple de deixalles, plàstics, ampolles, runes, ciris, objectes d’higiène personal que no s’hauria d’haver llançat al water… Brutícia que es llança per les finestres dels cotxes, i quan plou l’aigua s’ho emporta cap a la riera.

IMG_1738

Finalment i després de buscar i buscar, van aparèixer els animalons que ens indiquen com està l’aigua.  Vàrem trobar molts menys macroinvertebrats que en altres ocasions. Per primer com vàrem descobrir un calopterígid que és una larva d’alguna espècie d’espia dimonis. barquers, escrivans i cap grossos de mida força considerable d’alguna espècie de gripau.

GALERIA DE FOTOS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada